Oproepjes

Op deze pagina zullen oproepen/verzoeken van het NSPS geplaatst worden, maar ook onze leden kunnen hier altijd terecht voor een oproep of een verzoek.

Vraag van de redactie commissie van het NSPS:

Kleine fokkers, grote prestaties.

De vroegere rubriek "kleine fokkers, grote prestaties" zal weer gaan terugkeren in De Shetland Pony. Hiervoor wil de redactiecommissie graag input krijgen vanuit de fokverenigingen. Welke fokkers komen hier naar jullie mening voor in aanmerking? Suggesties kunnen worden doorgegeven aan de redactie van het shetlandponystamboek. redactie@shetlandponystamboek.nl

Korte nieuwsberichten vanuit de regio.

De redactie wil in het blad graag meer aandacht besteden aan (korte) nieuwsberichten. Daarvoor wordt een dringend verzoek gedaan aan de fokverenigingen (en hun leden) om het nieuws uit de regio (waarin shetlanders een rol spelen) aan te leveren bij de redactie van het NSPS. Dit kan nieuws zijn op allerlei gebied b.v.:
- iemand is kampioen geworden op een kring- of regiokampioenschap.
- een geexporteerde pony heeft in het buitenland goede prestaties verricht.
- shetlanders die een rol hebben gespeeld bij een plaatselijk evenement.
- enz. enz....
Kopij kan gestuurd worden (liefst voorzien van foto's van minimaal 1 Mb) naar de redactie van het NSPS. redactie@shetlandponystamboek.nl
Wellicht is er iemand binnen onze fokvereniging die het leuk vindt om deze nieuwsbrieven actief te gaan verzamelen, maar uiteraard kan ook ieder voor zich dergelijke nieuwsitems aanleveren.

Mocht er over het bovenstaande nog vragen zijn, dan kunnen jullie je altijd wenden tot de secretaris van onze fokvereniging. Desgewenst kunt u ook (met  jullie informatie/foto's/aanbevelingen enz.) dit rechtstreeks naar de secretaris mailen. Zij zal ervoor zorgen dat dit bij het stamboekkantoor terecht komt.